Paljud uuringud on näidanud ja tõestanud, et laste arengu seisukohalt on äärmiselt oluline füüsiline tegevus. ASH-ga lastele soovitatakse just selliseid treeninguid, mis aitavad arendada motoorikat, tõsta distsipliini ning parandada üldist füüsilist vormi. Väga positiivse tagasiside on andnud vanemad, kelle lapsed on käinud judos või karates. Kahjuks on aga tõeliseks probleemiks treenerite leidmine, kes meie võsukesi oma treeningrühmadesse oleksid nõus vastu võtma. Kuid sellised head ja mõistvad inimesed ei ole sugugi kadunud. Meil on võimalik kokku panna oma treeningrühmad!

Palun kõikidel, kes sooviksid sellest sügisest panna oma laps wushu/kung fu treeningrühma, anda sellest teada hiljemalt 10.septembriks e-maili teel autism.tallinn(at)gmail.com.

Kui saame nimekirja piisavalt huvilisi, saame treeneritega juba treeningu ajas, kohas ja hinnas kokku leppida. Palun kindlasti e-maili kirja panna ka lapse nimi ja vanus.

“Kasvatada erivajadusega last ei ole kõige hullem, mis sinuga juhtuda võib. Palju hullem oleks kasvatada üles laps, kes on erivajadustega inimeste vastu sallimatu!”