Meil on rõõm teatada, et korraldame sellel suve päevalaagrid kolmes vahetuses.
27.06-1.07 ja 8-12.08
Päevahoiu- ja tööharjutus laager mitteeakohase intellektiga autistlikele lastele ja noortele, kes vajavad turvalist keskkonda ning tuge erinevate oskuste õppimisel igapäevaelu toimingute ja tööülesannete täitmisel
01-5.08.2022
Teadus- ja suhtlemislaager autistlikele lastele ja noortele, kes huvituvad teadusest või omavad muid sügavaid erihuvisid ning vajavad tuge erinevate oskuste õppimisel ja sotsiaalsete oskuste arendamisel
Laagrid toimuvad Tallinnas Pirita Sotsiaalkeskuse ruumides, Metsavahi tee, 4
Laagripäeva kestus on 9.00-17.30
Omaosalustasu 55 eurot.
Omaosalustasu sisaldab: toitlustamist kahel korral päevas, vahepalasid, väljasõite, tegevusi laagripaigas, vahendeid tegevuste läbiviimiseks.
Täpsem päevakava saadetakse laagrisse registreerunutele hiljem.
Päevalaagris osalemise eeltingimuseks on omaosalustasu tähtajaline maksmine ja meie poolt saadetud ankeedi täitmine, et saaksime oma tegevusi planeerida vastavalt laste vajadustele ja võimetele ning lapsi igakülgselt toetada.
Kohtade arv on piiratud. Igas laagrivahetuses saab osaleda kuni 10 last ja noort, kellega tegeleb vastavalt laagritüübile kolm kuni viis erialase ettevalmistusega juhendajat.
Registreerumisel märkige, millises vahetuses Teie laps osaleda soovib.
Täpsem info ja registreerimine autismtallinn@gmail.com

“Kasvatada erivajadusega last ei ole kõige hullem, mis sinuga juhtuda võib. Palju hullem oleks kasvatada üles laps, kes on erivajadustega inimeste vastu sallimatu!”