Tulemas oluline ja vajalik koolitus!
Kommunikatsiooniabivahenditel on erivajadustega laste õppetöösse kaasamisel märkimisväärne roll. Valdkonnapõhise tehnoloogia uuendused on aga võimaldanud muuta paljud kommunikatsiooniabivahendid veelgi kvaliteetsemaks ja laste vajadustega paremini kohandatavaks.
Kutsume teid 22. oktoobril kommunikatsiooniabivahendite veebiseminarile, et neid uuendusi lähemalt tutvustada ja arutleda, kuidas erivajadustega lapsi kommunikatsiooniabivahendite abil rohkem õppetöösse kaasata.
Abivahendikeskuse Invaru OÜ ja kommunikatsiooniabivahendite tootja Tobii Dynavox poolt korraldatavale tasuta veebiseminarile on oodatud kõik logopeedid, eripedagoogid ning spetsialistid, kes igapäevaselt töötavad erivajadustega lastega ja soovivad ennast kommunikatsiooniabivahendite alal täiendada.
Veebiseminari viivad läbi kommunikatsiooniabivahendite tootja Tobii Dynavox esindajad ning erivajadustega lastele spetsialiseerunud USA kooli HollyDELL spetsialistid. Seminaril kõnelejatega saad tutvuda siin: http://bit.ly/AAC_Veebiseminar
Antud seminar keskendub küll lastele, aga abivahendid ise on mõeldud nii lastele kui ka täiskasvanutele.
Oma soov osaleda registreeri hiljemalt 16. oktoobriks siin: https://forms.gle/ADdW6Rrg1t77U7vC7
Veebiseminar on osalejatele tasuta ja toimub inglise keeles. Veebiseminar toimub Zoomi keskkonnas 22. oktoobril kell 13.00-16.00

“Kasvatada erivajadusega last ei ole kõige hullem, mis sinuga juhtuda võib. Palju hullem oleks kasvatada üles laps, kes on erivajadustega inimeste vastu sallimatu!”