teeme2raEesti Autismiühing koostöös Tallinna ja Harjumaa Autismiühinguga on sel aastal võtnud autismi temaatika lahkamise suurelt ette. Seoses Teeme Ära 2013 aktsiooniga kutsume kõiki aktiivselt kaasa lööma meie esimestel mõttetalgutel “AUTISMIUTOOPIA”.

Kui soovid meiega kaasa mõtelda, kuidas kõikide autistlike inimeste elu Eestis paremaks muuta, siis ole hea ja registreeri ennast talgutele, sest Sinu arvamus on tähtis! Meiega tulevad kaasa mõtlema paljud valdkonna spetsialistid, lapsevanemad, autismiühingu liikmed ning avaliku elu tegelased. Suured asjad saavad alguse väikestest tegudest ja loodame, et meie esimene suurem koosmõtlemine aitab selgusele jõuda, mida me üheskoos saame seatud eesmärkide saavutamiseks ära teha.

Kui meie idee ja kutse pakkus sulle huvi, siis palun registreeri ennast TALGUTELE!

AUTISMIUTOOPIA mõttetalgud saavad teoks 04.mai 2013 kell 10.00-15.30 Pirita Sotsiaalkeskuses, Metsavahi tee 4, Tallinn.

PARKIMISINFO:

Kuna Pirita Sotsiaalkeskuse esine parkla on väike, siis sinna mahuvad parkima ainult kõige varasemad. Küll aga saab parkida hulgim autosid Pirita Sotsiaalkeskuse ja Piirta LOV-i kõrval asuvasse suurde parklasse, mis on tuntud ka Pirita turu nime all. Seal on parkimine tasuta.

Lisainfo: autism.tallinn@gmail.com või 56 997625


View Larger Map

NB! Tartust ja Lõuna-Eestist tulijatele on transpordiks tellitud buss, et lihtsustada talgutele tulemist. Kui soovite bussiga tulla Tartust, siis andke pärast registreerimist oma soovist teada Eesti Autismiühingu meilile autismeesti@gmail.com

“Kasvatada erivajadusega last ei ole kõige hullem, mis sinuga juhtuda võib. Palju hullem oleks kasvatada üles laps, kes on erivajadustega inimeste vastu sallimatu!”