Meil on suur rõõm kutsuda teid üle pika aja meie selle hooaja esimesse tugigruppi, mis toimub 12. septembril. Seekordne tugigrupp on jätkuks 7. märtsil toimunud tugigrupile, jätkame sealt, kus toona pooleli jäime, sest 14. märtsil me enam kohtuda ei saanud.
Tugigruppi juhib ja oma kogemusi jagab eripedagoog Maret Rander, kes on ligi kümne aasta jooksul korraldanud ja juhtinud Astangu Kutserehabilitatsiooni Keskuses autismiga noorte tugirühma. Tugirühma eesmärgiks oli võimaldada autismiga noortele turvaline koht kooskäimiseks, luua suhteid ja luua pinnas mõttevahetuseks nii enda, teiste kui ka elu üle laiemalt.
Tugigrupp toimub 12. septembril
kl 10.00-13.30
Tugigrupis tuleb juttu sellest, millises vormis tegevus toimub, millega täitsime sisu ja millised järeldused grupi organiseerimise ja kestvuse osas sai teha.
7. märtsil räägiti grupi loomise ja ülesehituse teemadel.
12. septembril keskendume grupis kujunevate arengute teemale nii grupi liikmete kui juhendajate seisukohast vaadates.
Toimub ka arutelu milliseid teemasid ja, kuidas on võimalik käsitleda?`Kuidas julgustada oma autismispektri häirega pereliiget tugirühmas osalema?
Tänu Ma armastan aidata annetuskeskkonnale on meil tugigruppide ajal võimalik pakkuda lapsehoiuteenust autismispektri häirega lastele ja noortele.
Lastehoidu ja tugigruppi on vajalik eelregistreerimine 7. septembriks autismtallinn@gmail.com
Tugigrupis osalemine ühingu liikmele 2 eurot, mitteliikmele 4 eurot.
Tasuta parkimine on Tallinna Puuetega Inimeste Koja tagumises parklas ning hoone ees.
Tugigrupp toimub Tallinna Puuetega Inimeste Koja hoovimajas (asub peamaja taga

“Kasvatada erivajadusega last ei ole kõige hullem, mis sinuga juhtuda võib. Palju hullem oleks kasvatada üles laps, kes on erivajadustega inimeste vastu sallimatu!”