klounidTsirkusepäev!

Meil on suur rõõm teatada, et juba 2. juunil toimub meil midagi väga-väga toredat, vahvat ja arendavat! Nimelt tuleb meile külla Eesti Tantsu- ja Tsirkuseteraapia Liit, mis korraldab meie liikmetele Pirita Sotsiaalkeskuses terve TSIRKUSEPÄEVA!

Tegemist pole pelgalt tsirkuseetendusega, vaid kõiki osalejaid kaasava programmiga, mis on kokku pandud just meie ühingu liikmete eripärasid arvestades.

Päeva eesmärgiks on osalejate sotsiaalsete, füüsiliste, psüühiliste, emotsionaalsete ning kognitiivsete oskuste arendamine.

Osalema ootame autismispektri häirega lapsi, noori või täiskasvanuid koos saatjaga. Ühe erivajadusega osaleja ning tema saatja tsirkusepäeva osalustasu on ühingu liikmetele 20€, teistele huvilistele 30€.

Et sellest toredast programmist saaks osa võimalikult palju erivajadusega inimesi, oleme ühe erivajadusega inimese kohta arvestanud ühe saatjaga. Tsirkusepäeva kohtade arv on piiratud, seepärast on vajalik eelnev registreerumine hiljemalt 20. maiks aadressil autism.tallinn@gmail.com ning seejärel osalustasu kandmine Tallinna ja Harjumaa Autismiühingu arveldusarvele.

Tsirkusepäeva päevakava:tsirkus2

12:00 Kogunemine Pirita Sotsiaalkeskuses

12:30 – 15:00 Tsirkuseteraapia

15:00 – 15:30 Lõunapaus

15:30 – 17:30 Tsirkuseteraapia

17:30 Päeva lõpp

Päev on meil päris pikk, seega otsustasime soovijatele valmistada ühise lõuna, milleks on kanasupp ja kodune kook. Palun andke registreerudes teada ka lõunasoovist, siis teame toiduaineid varuda ja õige koguse suppi keeta ning kooki küpsetada. Lõuna maksumus on 3€ inimese kohta. Kes meie pakutavast lõunast ei hooli, peaks kindlasti oma toidupoolise kaasa võtma, sest päev on pikk ja väsitav.

Tsirkuseteraapiast saab lähemalt lugeda SIIT.

Tsirkusetalu tegemisi näeb liikuvas pildis SIIT.

Lisainfo ja selgitavad küsimused aadressil autism.tallinn@gmail.com

 

“Kasvatada erivajadusega last ei ole kõige hullem, mis sinuga juhtuda võib. Palju hullem oleks kasvatada üles laps, kes on erivajadustega inimeste vastu sallimatu!”