ANNAME TEADA, ET 09-13. August 2021 VAHETUSES ON KOHTADE PIIRARV TÄIS, VÕIMALUS ON LAPS REGISTREERIDA OOTENIMEKIRJA.
1. LAAGRIVAHETUSES ON VEEL MÕNED VABAD KOHAD.
Oleme taaskord planeerimas oma suvised hoiulaagreid, sellel suvel püüame korraldada päevahoiulaagri kahes vahetuses, et paremini lähtuda laste ja noorte vajadustest ning võimetest.
PS Laagrite toimumine sõltub COVID- 19 viiruse levikust Eesti Vabariigis.
Laagri korraldajal on õigus laagrid ära jätta, kui nende toimumine ei ole viiruse leviku tõttu kõigile osapooltele turvaline
Päevahoiulaagrid toimuvad Tallinnas Pirita Sotsiaalkeskuses Metsavahi tee 4
28.juuni-2. juuli 2021
Teadus- ja suhtlemislaager autismispektri häirega lastele ja noortele, kes huvituvad teadusest või omavad muid sügavaid erihuvisid ning vajavad tuge sotsiaalsete oskuste arendamisel
09-13. August 2021
Päevahoiu- ja tööharjutus laager autismispektri häirega lastele ja noortele, kes vajavad turvalist keskkonda ning tuge mänguoskuste õppimisel igapäevaelu toimingute ja tööülesannete täitmisel
Päevahoiulaagri päeva pikkus on 9.00-17.30
Omaosalustasu on 55 eurot.
Omaosalustasu sisaldab: Toitlustamist kahel korral päevas, vahepalasid, väljasõite, tegevusi laagripaigas, vahendeid tegevuste läbiviimiseks.
Täpsem päevakava saadetakse laagrisse registreerunutele hiljem.
Päevahoiulaagris osalemise eeltingimuseks on omaosalustasu tähtajaline maksmine ja meie poolt saadetud ankeedi täitmine, et saaksime oma tegevusi planeerida vastavalt laste vajadustele ja võimetele ning lapsi igakülgselt toetada.
Info ja eelregistreerimine: autismtallinn@gmail.com
Kohtade arv on piiratud. Igas laagrivahetuses saab osaleda kuni 10 last ja noort, kellega tegeleb neli erialase ettevalmistusega juhendajat.
Registreerumisel märkige palun, millises vahetuses Teie laps osaleda soovib.
Päevahoiulaagri toimumist toetab Ma Armastan aidata annetuskeskkond

“Kasvatada erivajadusega last ei ole kõige hullem, mis sinuga juhtuda võib. Palju hullem oleks kasvatada üles laps, kes on erivajadustega inimeste vastu sallimatu!”