loomaaedNagu me aastakoosolekul arutasime, janunevad paljud meie liikmed toreda perepäeva järgi, kus saaksime omavahel suhelda, midagi nosida ja niisama lustida.

Seega ootame teid kõiki 10. augusti õhtupoolikul loomaaeda!
MIS KAVAS?

Kell 17:00 algab ekskursioon. Ekskursioon on mõeldud neile, kel on kannatust mööda loomaaeda patseerida ja giidi juttu kuulata. Osalejate arv on piiratud, seepärast palume osalusest hiljemalt 3. augustiks kindlasti teada anda aadressil mari@autismtallinn.ee

Kell 18:00 saavad meiega Rebasemäe piknikuplatsil liituda kõik need sõbrad, kellele ekskursioon üle jõu käib, ent piknik on täpselt paras meelelahutus. Piknikunäksid paneme ühingu poolt lauale, kuid soovijad võivad vabalt midagi kaasa võtta. Mida rohkem, seda uhkem! Piknikuplats on meie jagu kuni kella kaheksani õhtul.

Palun andke meile hiljemalt 3. augustiks teada piknikul osalejate arv – siis saame parasjagu piknikukraami varuda. See oleks ju kohutavalt kurb, kui präänikuid puudu tuleb või vastupidi – varume suure hulga maitsvat kraami ja kedagi ei tulegi… Registreerumine aadressil mari@autismtallinn.ee.

 

SISSEPÄÄSUST: 

Tallinna loomaaeda pääsevad tasuta sisse:
  • kuni 16-aastane puudega laps (tõendi alusel) ja tema saatja
  • sügava ja raske puudega 16-aastane ja vanem isik (puudega isiku kaardi või pensionitunnistuse esitamisel) ja tema saatja ning puuduva töövõimega isikud.
Kõikidel ülejäänutel tuleb loomaaia pääslas lunastada loomaaia pilet.

NB! Eraldi lapsehoidu ei toimu, kõik lapsed on oma vanemate vastutusel.

konnad

“Kasvatada erivajadusega last ei ole kõige hullem, mis sinuga juhtuda võib. Palju hullem oleks kasvatada üles laps, kes on erivajadustega inimeste vastu sallimatu!”